Catalan Spanish

L'EMPRESA

QUI SOM?

xocolates

Gràcies a la nostra filosofia i l'experiència guanyada els darrers anys, Xoqo s'ha convertit en sinònim de màxima qualitat i en un referent pel que fa al servei al client dins del nostre sector.

En una societat tant exigent com l'actual, només les empreses que es mouen en els màxims nivells de qualitat, servei i preu poden sobreviure. Gràcies a un equip jove, multidisciplinar, amb experiència i ben format fem que tots aquest valors és mantinguin dia a dia.

Us convidem a visitar la nostra web i descobrir per vosaltres mateixos qui sóm i els nostres productes, al mateix temps, també us convidem a que visiteu la nostra botiga online i a que ens seguiu a través del Facebook.


Qualitat, professionalitat i servei al client

xoqo2

Xoqo es una empresa dedicada a la distribució i venda de productes de qualitat derivats del cacau. Rajoles, cruixents, roques, bombons, piruletes de xocolata, torrons de xocolata, figures de Pàsqua, detalls per a bodes, comunions, bateigs o regal d'empresa personalitzat, tot un món de xocolata que us convidem a descobrir.

La nostra intenció és la d'oferir un producte de la màxima qualitat a un preu competitiu i orientat a un públic que busca quelcom de valor afegit al producte final.

Dins de les opcions que ens dóna el mercat intentem treballar el màxim que podem amb producte de la nostra terra, tot i que per raons obvies, el principal ingredient, el cacau, ha de ser d'importació.

Un altre dels nostres principals signes diferencials és el tracte amb el client, tant si són distribuidors o punts de venda com el client final.

Això ens porta a oferir serveis gratuits de formació i difusió, cursos i tasts que impartim als punts de venda que tenen les instal·lacions adecuades o bé jornades de portes obertes al nostre obrador.