GRUPS DE COMPRA

Avui us volem parlar dels Grups de Compra, en que consisteix, com organitzem les entregues, quins beneficis i avantatges te,...

Des de que vam obrir la nostra botiga a Lleida, ens vam trobar que hi había gent que es va interessar ven aviat en saber si els hi podríem portar el pa al seu poble ja sigui per que no hi había forner o simplement per que volien consumir el nostre producte.

Es clar i crec que es pot entendre perfectament, que no ens podem permetre d'anar a repartir a tots els pobles on tenim clients cada dia de la setmana. Per altra banda, ja que nosaltres som d'un poble força petit, com és Les Avellanes, on la falta de botigues i serveis és evident. Això ens fa conscients que anar cada dia a fer la compra del que necessitem a Balaguer o Lleida (en el nostre cas) no és gens viable, i per tant estem acostumats a fer la compra un o dos cops a la setmana.

Aquestes necessitats o com he dit abans, la simple voluntat de voler consumir el nostre producte, va portar a plantejar-nos la opció d'anar a repartir pels pobles on hi había gent interessada. I de manera natural i en la majoria dels casos degut al boca-orella, es van anar creant grups de veïns que mitjançant grups de Whatsapp o altres canals, es coordinaven per fer una comanda conjuntament.

- Com funciona això dels Grups de Compra?

Un grup de gent del mateix poble, de treballador d'una empresa, ... es fiquen d'acord en fer una compra conjunta dels nostres productes un cop o dos a la setmana.

D'aquesta manera no hi ha costos de transport, ja que arribar a la comanda mínima és més fácil.

Un altre benefici, és que en aquests casos l'entrega la fem nosaltres personalment, ja que per aquest tipus de compra ens surt a compte de desplaçar-nos.

En molts casos la compra es fa online mitjançant la nostra Web, però també hi ha molts casos en que la compra es fa mitjançant Whatsapp i pagament per Bizum o al moment de l'entrega.

En parlem i nosaltres podem fer una entrega única i vosaltres ja us repartiu el producte entre els integrants del grup o bé podem separar la compra, sempre que ens doneu la informació ben clara, per a que us arribi separada per a cada membre del Grup de Compra (això es fa normalment per comandes on hi ha bastants membres).

Si no hi ha forn al vostre poble és una opció molt bona.

Si sou treballadors de la mateixa empresa, oficina,.. podeu aprofitar i comprar conjuntament.

Si simplement voleu consumir els nostres productes, us podeu ajuntar amb veïns, parents o amics i comprar conjuntament.

Si voleu més informació no dubteu en contactar amb nosaltres.


Publicación más antigua